Vem läser våra bloggar?

När jag skrivit en blogg, gör jag väl som alla andra, tittar på nybloggat och läser rubrikerna och de första raderna på andras bloggar och nu tycker jag mig ha upptäckt att många fler än jag undrar vem läser
våra bloggar? Grafiken säger att vi har någon eller några besökare varje dag men man får aldrig några kommentarer. Nu säger en bekant till mig att det kan vara datarobotar som läser av sidorna. Kan det vara sant? Skulle verkligen vara roligt få svar på den frågan.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej!
jag heter Camilla och är lärare på Staffans jobb. Staffan berättade om din logg och jag bad om adressen. Har bara hunnit läsa om ifall livet är förutbestämt. Jag själv tror på the Power of Attraction, dvs att det man önskar och tror skickar man ut i etern och så blir det så, även om det tar tid och inte går på räls! Man ska igenom svårigheter ofta av den sort som man försöker undvika just för att inse att det går att leva ändå, kanske t.o.m. bättre. Så jag tror ungefär som du och inte betyder det att man väntar in livet, livet ska levas! Någon repris får man inte!

2007-02-14 @ 12:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback