Homopars rätt att gifta sig i kyrkan

I Sverige bor oändliga mängder människor som sambor i många fall hela livet, alltså utan att gifta sig vare sig i kyrkan eller borgerligt men homosexuella propsar på att få gifta sig i kyrkan. Varför? Själv tror jag på att det är ett sätt att skaffa sig uppmärksamhet för juridiskt har det ju ingen betydelse hur giftermålet sker, den sidan kan ju ordnas även för dem som sammanbor. Så varför tvinga stackars präster att ta ställning för eller emot.? Kan det inte räcka med att homosexualitet numera är alltmänt godkänd och antagen av samhället?

Kommentarer
Postat av: Marianne

De homosexuella vill till varje pris få oss att tro det är lika supernormalt som hetero - men vad sjutton - Gud skapade TVÅ kön för släktets fortbestånd - och det är väl i grunden meningen att barn har rätt till både en mor o far - nu är familjekonstellationerna i sanning mer än märkliga och - som vanligt - barnen får sitta emellan !
Håller fullständigt med dig att det får räcka med acceptans för homo + juridiska rättigheter - tackolov lever vi ju inte på Oscar Wildes tid !
Men blanda inte in kyrka och äktenskap !

2007-03-22 @ 18:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback