Debattartikel i DN "Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna" av Gunnar Sandelin

Vilken modig debattör som vågar skriva den sanning som de flesta svenskar vet vid det här laget vad  invandringen  kostar det svenska samhället. Vi är många som t ex har förundrats över att så många "flyktingar"
åker tillbaka på semester till det land de har flytt ifrån. Och detta på skattebetalrnas bekostnad. Många svenskar känner sig som främlingar i sitt eget land när de på bussar och tunnelbanor är i minoritet. Andra länder har insett
det felaktiga i sådan politik men Sverige bara fortsätter och fortsätter med samma gråtmilda politik. Undrar inte på att de som sympatiserar med sverige-demokraterna blri fler och fler. Här kämpas för att länder ska bli självständiga, t ex Kosovo, som bara ska ha albaner som invånare men lilla Sverige ska vara "mångkulturellt" och vad menar man egentligen med det. Invandrarna håller sig till de sina, de vill se på teve från landet de kommer ifrån, höra radio från hemlandet, umgås med släkt och vänner från samma land osv, så hur ska integreringen gå till? Nej, nu måste lilla Sverige sluta vara varldens s k samvete och inse den hårda verkligheten.
.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback