Alliansen sitter säkert som man säger i Idol-programmet

Jag är säker på att Alliansen vinner på nytt vid nästa val. Varför? Jo, vad jag har hört så är många särskilt äldre personer
som tidigare röstat på socialdemokraterna missnöjda med hur dom har behandlats och de kommer nu att rösta på
SD har jag hört. SD-partiet om det kommer in i riksdagen och mycket talar för det kommer naturligtvis att liera sig med
Alliansen och då spelar det ingen roll om kristdemokraterna åker ut.

Kommentarer
Postat av: Astronauten

Vilken fin blogg du har! :)

Postat av: Tobias Lindgren

Det är bra att fler och fler svenskar överger sina gamla svenskfientliga partier och röstar på Sverigedemokraterna, som är det enda Sverigevänliga alternativet. Sverigedemokraterna har inte bestämt sig för vilket block partiet kommer att stödja när det kommer in i Sveriges riksdag. Man kan stödja valfritt som vill föra en ansvarsfull politik och gå sd till mötes. Men i praktiken är det troligare att det blir ett samarbete med alliansen, ja, eftersom det är så den parlamentariska situationen ser ut i nästan alla europeiska länder med invandringskritiska partier i parlamentet. Om sd lierar sig med alliansen kommer sd dock inte att svika sina vänsterväljare utan arbeta utifrån arbetarnas bästa. Sverigedemokraterna är inte ett borgerligt parti utan ett mittenparti, som bland annat värnar det gamla folkhemmet.

2008-07-31 @ 00:29:10
Postat av: Tobias Lindgren

I sammanhanget vill jag också påpeka att Sverigedemokraterna värnar pensionärerna mycket starkt. Alla pensionärer förtjänar en trygg och meningsfull ålderdom.

2008-07-31 @ 00:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback