Vill invandrarna integreras?

Vi är många som inte tror det. De vill leva som i sitt hemland och den kultur som finns där men njuta av den trygghet och välfärd som Sverige och svenska skattebetalare står för. Men hur går det med invandrarnas  barn?
De kommer i en speciell situation, de har ena benet i familjens kultur men det andra i den svenska. De invandrade föräldrarna vill förstås som alla föräldrar att barnen ska uppfostras och fortsätta med den kultur
föräldrarna haft med sig. Därför tror jag att många invandrarbarn känner sig vilsna och mår dåligt. Och de
genuina svenskarna tycker i många fall att dom och deras skattepengar utnyttjas fel.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vill svenskarna att invandrare ska integreras? Så vitt jag vet så är man aldrig nöjd med invandrare i Sverige oavsett vad dom gör? För jobbar dom så tar de svenskarnas jobb och gör det inte det så tar de svenskarnas pengar. Varför glömmer Sverige att dom allra flesta egna företagarna är invandrare och skapar jobbmöjligheter åt svenskar. Flertalet invandrare går idag och jobbar så jag förstår inte dessa åsikter om att alla skattepengar skulle gå till invandrare? Det finns ju en enorm mängd svenskar som går på socialbidrag och som gärna ligger hemma sjukskrivna istället för att genomlida en hård arbetsdag. Ser inga svenska städare, ser inte heller många svenskar som tar hand om pensionärerna på alla dessa hem. Vården utgörs till stor del av delvis muslimska kvinnor som nu anklagas för att stjäla dessa stackares pengar. det är tragiskt. Man behöver bara öppna sina ögon en aning mera så ser man hur verkligheten egentligen ser ut.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback