Haute couture - en hemlig värld på ettan 28 april

Visst är det roligt med vackra kläder och också att se på sådana i teve men man blir häpen när BBC via ettan sänder ett program om den hemliga värld, kvinnor förstås, som köper sina Haute couture-plagg från Paris.
Visst var det spännande att se dessa "hemliga" enormt rika kvinnor visa upp sina haute couture-kläder, där en blus kunde kosta 70.000 kr dvs l0.000 dollar eller en klänning upp till nästan en miljon!! Men vad gör man med mycket pengar, något  roligt bör man väl ha för dom. Men ändå. Dock fanns det kvinnor i denna hemliga klubb
som verkligen ställde upp med välgörenhet. Men denna värld krymper  och när man ser mannekängerna, tråd-, trådsmala så kan man förstå att det är svårt att komma i en sådan klänning även för en hypersmal rik kvinna.. Såg förstås även på Stinas program och när man såg de båda väninnorna Marie Göransson, oförstörd och vacker, och jämförde henne med väninnan Britt Ekland, i samma ålder med sitt manipulerade utseende så var det en signal till andra kvinnor. Behåll ditt eget utseende. Det vinner man på i längden.

Kommentarer
Postat av: Marianne

Håller till 100% med om att den stackars Ekland såg ut som om all botox hamnat fel i facet ! Tycker överlag att kvinnor är tokiga med sina insprutningar både här o där - som dessutom måste göras om efter viss tid för dyra pengar.
Plastikoperationer skulle bara vara för olycksfall och stackars från födseln vanbildade människor !

2007-05-04 @ 18:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback