Kan Lena Ohlin kan väl jag?

Läste i dagens Expressen att Lena Ohlin gör som jag ser på programmet The Bachelor, där 30 tjejer slåss om karl!! Kul! För det
vågar man inte säga till sina vänner. Men mönstret är precis detsamma varje gång, tjejerna blir som tokiga i denna enda karl och håller nästan på att klösa ögonen ur varandra i kampen om att vinna killens gunst. Vi beter oss alltså lika i samma situation?

Project Runway en förnäm dokusåpa

Om man är emot de s k dokusåporna så måste man ändå se
Project Runway som har svensk premiär i kanal 3 på måndag.
Det är en fantastisk dokumentär där de stackars deltagarna
pressas till det yttersta att göra olika plagg till olika personer eller av olika material och på kort tid. Jag hoppas emellertid att inte domarna är lika stränga och elaka som dom i USA, där deltagarna sågas på det grövsta.

Körslaget ett trevligt program

Varje lördagkväll när vi är hemma ser åtminstone jag på Körslaget på fyran framför ettans Fridlyst som jag trots temat inte tycker är så kul. Det sköna med Körslaget är att om man är trött kan man ligga i tvsoffan
o blunda om man är trött o njuta av sången.

Jag fattar inte varför lilla Sverige ska emot sådana mängder med invandrare

Ikväll debatterades invandringspolitiken i ettans Debatt. Den stackars
ansvariga för Södertäljes kommun berättade hur jobbigt det var där
med alla nya invandrare som kommer varje vecka i tusental. Vad begär
övriga länder av Sverige? Sverige kommer att gå på knäna, vi har inte
jobb, vi har inte bostäder, vi har allt mindre skattepengar att dela ut.
Varför kan inga andra länder ställa upp. Invandrarna luras att komma hit i tron att Sverige är ett paradis men det paradiset börjar försvinna med allt större hastighet och att jobben blir fler är en myt. Jo, inom vården behövs jobb men dessa jobb betalas med skattepengar och dessa krymper naturligtvis pga all arbetslöshet!!

43.822 visningar på youtube

Nu måste jag förstås vara nöjd när jag har fått 43.822 visningar på mitt youtubeinlägg att jag kunde skriva med båda händerna samtidigt. Man skulle vilja tacka alla som har tittat. Tusen tack men nu får jag vara nöjd! Det blir nog inte fler s k visningar.

Bonde söker fru

Egentligen vill jag inte se programmet men då det fanns en jultomtebonde med blev jag nyfiken men jag förstår förstås att
dom som anmäler sig gör det för att få vara med i teve. Egentligen
blir man galen av det programmet och inte minst av den konstlade programledaren. Hu!

Vem nominerar dessa usla program till Kristallpriset?

För det första så tycker jag inte att dom som är nominerade till 3 olika kategorier ska dessutom vara programledare! Det ska vara någon som inte är nominerad till något pris! SVT har massa fina och intressanta program men dom var inte nominerade!! Tänk på Vetenskapens värld, vilka fantastiska program. O, vad jag blev besviken på programmet som gick i kanal 5!