+-temperaturen i Stholm men minus i Skåne!

Idag den 27 februari skiner solen härligt i Stockholm o det är kl halv 10 +4 gr. Waoo. I Skåne, där jag är ifrån, är det däremot på västkusten i alla fall dimmigt och flera minusgrader. Upp o nervända världen. Som man har längtat efter våren och sommaren den här vintern, som har varit så enormt snörik åtminstone i Sthlmstrakten men, men man får aldrig vara glad, i slutet på den här veckan, dvs i början på mars blir det kallt igen. Urtrist!

Tycker deltävlingen i Malmö usel!

Jag undrar varför de som tävlar i årets Melodifestival är så usla. Är det för att Sverige absolut inte får vinna, det är oerhört dyrt att ta hand om ESCs tävling, som i år går till Sverige, eftersom vi vann genom Loreen hela tävlingen. Men deltävlingen igår kväll den 23 februari var ovanligt dålig.
Army of Lovers låt var kanske inte dum men att se medelålders män springa omkring nästan nakna under låten är ingenting som tittarna tycker om. Hade det bara varit Camilla Henemark på scenen så hade
nog låten kommit med, hon var urtjusig men Bard mitt sitt hemska röda skägg, usch. Hur den konstiga kar´n som spelade på en brinnande flygel kunde gå till final fattade inte jag och den lille Munther?
Är Melodifestivalen ett barnprogram?

Vem går till final ikväll?

Blir det den återuppstånda gruppen Army of Lovers? Vad jag har läst om gruppen så tror jag inte det. Det är väldigt spännande med tävlingar tycker jag, en sak vet jag att tidningarna DN och Expressens musikrecensenter aldrig har rätt när dom gissar trots mångåriga kunskaper i musik. Då jag anser mig omusikalisk vågar jag förstås
inte gissa men jag vet bara att jag tyckte de sk gubbarnas låt lät kul i mina öron och i många andras också, eftersom gruppen framröstades av tevetittarna.

Gubbarna gick till final!!

Vad jag blev överraskad, dessa som man tycker överåriga artister som menar jag har gjort sitt men vill inte släppa taget överraskade med en jättekul schlager, käckt och kul framförd o vad hände, jo, tittarna röstade dem till en finalplats. Men gud vilka tråkiga låtar, usla menar jag och också min sambo. Ska bli kul se vad Malmö kan bjuda på. Men vi ska förstås inte vinna ESC, det har vi inte råd med. Men mellanakterna är också kul, dansbandsgänget var jättehärligt men också Ginas manus o Rombesök o Danny är förstås väldigt snygg och dansar jättehärligt.

Det turkiska programmet Lögnen

Numera går inte det turkiska långprogrammet varje kväll utan endast onsdagar och fredagar, eftersom det går mellan 19.30 o 20.00 spelar vi in programmet. Vi tycker att det är ett mycket fascinerande och speciellt program men det är lite jobbigt när man inte förstår språket det minsta. Vi är förstås vana att se engelska och amerikanska program, där man delvis i alla fall förstår vad som sägs. Men det turkiska programmet som går i över 50!! avsnitt är speciellt, egendomligt och som sagt fascinerande.

Top Model Sverige-tävlingen orättvis

Jag ser på Top Model Sverige-tävlingen som går på trean på måndagar
men jag blir så sur över domarna. En söt duktig tjej åkte ur den här måndagen men varför, jo, jag tror för att hon var blond! Det får man inte vara numera om man ska bli model. Bort med tjejer som ser typiskt svenska ut!

Programmet ÖRFILEN på tvåan kl 8 på söndagar!

Ja, jag ser på denna serie från Australien men nog är den underlig att sändas kl 20 på söndagar, då bara äldre och barn ser på teve. Den handlar bara om sex, sex o åter sex. Det blir nästan som pornografi
o jag fattar inte att SVT kan sända sådana program vid den tidpunkten.