Födelsedagsparty

Igår, den 15 juni, var min sambo och jag bjudna på emparty hos en bekant i Segeltorp. Långt att åka från V-by men det gick fint. Mängder av människor, gamla vänner och bekanta, och mycket gott bjöds vi på. Kul sitta och gagga. Tårtan hade födelsedagsbarnet bakat själv, en chokladtårta som inte var av denna världen!! MUMS! Måste be att få
receptet. Det var ljust när vi åkte hem, det är just nu ljust nästan hela dygnet. Men det var verkligen ett lyckat party! När vi kom hem, såg vi på inspelningen av ettans Restless, spännande som 17.

Vad beror det konstiga vädret på?

Ja, jag tror att det är klimatförändringen som är skuld till det konstiga väder nästan hela världen har nu. Tänk bara på alla översvämningar i Tyskland, Ungern m fl länder, sådana översvämningar har de aldrig haft tidigare. Och här i Sverige, ena dagen skiner solen och temperaturen är skyhög, nästa dag åskar och spöregnar det. Är det kanske på världens sista tid?

Hur kunde gubben Markolio vinna Let´s dance?

Jag blev ordentligt sur när jag såg på Let´s dancetävlingens final fredagen den 31 maj och den unge och härligt dansande Oscar INTE
vann tävlingen som han borde ha gjort utan denne gubbe Markolio!!! Men förklaringen är väl att det finns så månna finnar i Sverige som röstade på sin landsman. Jag tycker verkligen synd om Ms stackars fru som fick sitta och titta på medan hennes man kramade om sin kvinnliga danslärare i ett i ett. Jag har länge tyckt att det bara ska vara unga ogifta personer som ska vara med i tävlingenj, om dom kramar om sin danspartner så är det förstås ingen som kan ta illa upp. Jag förstår också varför Maria Ms man blev svartsjuk när han såg sin fru kramas om av sin danslärare.