Är Dagens Nyheters journalister miljöpartister?

Jag kommenterar gärna SVTs debattartiklar och nu har jag läst en oerhört intressant och modig artikel om varför den svensk som kidnappats i afrikanska Mali inte får något stöd av svenska journalister och jag undrar också varför? Fransmannen som kidnappades samtidigt har kidnapparna huggit huvudet av!!! Men varför skriver inte Dagens Nyheter ett ord om detta? Naturligtvis är dom rädda för att utsättas av hot som kanske också går i verklighet. Jag är själv väldigt feg så jag förstår dem delvis i alla fall.
Men trist att vi inte stödjer den kidnappade svensken.

Intressant artikel i DN om Turkiet

För första gången tror jag läste jag en artikel i DN om Turkiet, som jag plötsligt blivit intresserad av tack vare den enormt spännande serien som går på tvåan mellan halv 8 och 8 varje vardag dvs Lögnen, som dock är slut i morron den 20 mars. Denna serie, som inte recenseras av ordinarie recensenter är enormt spännande men går förstås på en konstig tid, då de flesta tevetittare tittar på ettans nyheter. Men vi spelar in den och ser den efteråt. Och jag har blvit så häpen när jag ser den. Tjusiga eleganta miljöer men ändå kuslig som 17. Men jag hoppas att SVT köper fler sådana serier från Turkiet. Jag har annars haft en mycket negativ inställning till detta land som nu håller på att bli en riktig stormakt med stor tillväxt! Otroligt!

Varför förebrår invandrare och flyktingar alltid oss svenskar?

Varför måste vi s k genuina svenskar alltid bli förebrådda av invandrare och flyktingar. Vi gör alltid fel och beter oss fel mot dessa numera ofantligt stora grupper. Vi får ständigt be om ursäkt för diskriminering m m. Jag tycker att man är väldigt orättvis mot oss som gör så gott vi kan för att ta emot denna mängd som vill vara här och bo i vårt sköna land.

Inga vidare låtar i Melodifestivaltävlingen men rätt person vann!

Låtarna och deltagarna i Melodifestivaltävlingen har varit konstiga tycker jag. En kille!! som är populär i Japan o ser ut som en tjej tyckte tittarna om
och höll med tittarnas hjälp på att vinna men tack o lov vann trots allt
den gullige Robin Stjernberg från Hässleholm (härligt att en skåning vann, tycker jag som är skånska från början) men själva ESC vinner han nog inte och bör inte få vinna, Sverige har inte råd med en så dyr tävling till.
Men det ska bli spännande att få se tävlingen i Malmö, dvs tevesändningen från Malmö. Och vem vinner där? Det återstår att se, hoppas SVT som tidigare visar låtarna med Christer Björkman o en del andra.

Turkiet Europas snart största tillväxtland!

Jag blir lite häpen när jag i Dagens Nyheter att Turkiet har den största tillväxten i Europa. Vad kommer det att innebära för det övriga Europas länder? Turkiet har 75 miljoner invånare som tillhör religionen islam.

Huga Chavez är död, hur ska det nu bli i Sydamerika

Hörde på twitter att president Hugo Chaez i Venezuela, dött av sin cancer. Nu blir det nog kaos i Sydamerika. Brasilien har ju blivit ett framgångsland medan övriga länder har det gått sämre för. Finanskrisen är annars väl global.

Örfilen slut tack o lov

Har undrat över hur SVT har kunnat sända denna serie från Australien
vid den tiden kl 20-21 på söndagkvällar. Jag tyckte den var pornografisk o orkade därför inte se alla avsnitt men såg sista inte helt ut men ändå.
Jag har via mejl frågat SVT vad dom menade med denna serie men har inte fått svar. Men jag rekommenderar än en gång den turkiska serien som går varje vardagskväll Lögnen som är verkligen speciell men ändå väldigt spännande men men nära 50 avsnitt!! Jag spelar in den och ser den sedan när programmen för övrigt är usla.

Vem går till final i Melodifestivalen ikväll??

Jag har faktiskt ingen speciell favorit, så jag har ingen aning men vem vinner hela tävlingen. Vi vill förstås inte vinna, det blir jättedyrt att ha ESC-tävlingen i Malmö. Men dom jag har sett och hört har inte varit några höjdare.