Slut med traskande i lera och regn för att se på eldar

Man kan ordna de mest ljuvliga middagar hemma, vad sägs om stekt jättekyckling, färsk dyr potatis från Spanien och hembakt tårta till dessert. Och så det ljuvliga italienska vinet och lyssna till regnets smattrande på rutan trots sommarvärme och sol på em. Nej, en sådan här kväll myser vi själva efter alla bjudningar, egna och andras.
Och så är åtminstone jag fast i dessa dokussåpor, dvs Frusna män söker kärlek och Top Model. Varför ser man egentligen på sådana meningslösheter på sätt och vis. Top Model blir jag numera rasande på varje gång och ändå fortsätter jag att stirra. Nu är det bara 4 ovanligt fula tjejer kvar, de vackra röstas ut väldigt snabbt. Fotografen Nigel är en verklig mansgris, gud nåde den tävlande som vågar skämta med honom.  Nej, intelligens ska inte tjejerna ha.
Och så dessa frusna män som omges med massor av äventyslystna tjejer från när och fjärran i vårt avlånga land
som gör sig till så att man skäms också som tittare. Alla blir så förälskade och på sätt och vis kan jag förstå dom för det är verkligt gulliga killar och har man fördomar mot norrlänningar att dom är trista och tysta så får man helt
ändra på den bilden. Och också de tjejer som åker ut hinner vara med på en massa spännande äventyr. Och alla vi tittare (åtminstone de kvinnliga) är i botten romantiska och väntar oss i slutändan ett förälskat lyckligt par som är så i alla sina dagar precis som i sagorna.

Gäller aprilskämt även den 30 april? DN berättar att man nu ska skylten GÅRMAN också få en kvinnlig förebild!!?

Tror inte mina ögon när jag i DN idag den 30 april läser att man ska ändra eller komplettera skylten den s k GÅRMAN
så det också finns en kvinnlig förebild i denna! Kan inte våra skattepengar användes till viktigare saker? Eller är det Gudrun Schyman som ligger bakom?

I dagens värld måste det vara svårt att vara man

Man tror inte sina sinnen när man varje dag börjar höra på radio, se på teve eller läsa tidningen. Den ena mannen efter den andre begår fruktansvärda dåd mot stackars kvinnor. Som  det allra senaste just nu,  en 73-årig  pappa
har hållit en dotter fängslad och gömd i 24!!! år och fått 7 barn med henne!!! Man får som kvinna nästan kräkningskänslor. Det är så otroliga saker man plötsligt får veta så man tror man är eller blir galen. I dagens värld kan det därför menar jag inte vara lätt att vara man, en hygglig och ansvarsfull man det vill säga. Men guskelov så finns det sådana också. Men vad kan man göra för att minska dessa manliga galningar? Är det överhuvudtaget möjligt.

"Score" spännande film, den sista med Marlon Brando och en av dom första med underbare Edward Norton

Jag kunde inte låta bli att se på filmen "Score" från 2001, sista filmen som Marlon Brando medverkade i som gick på fyran ikväll. .och också Edvard Norton, som jag tycker oerhört mycket om sedan jag såg "Kärlekens slöja" för ca 1 år sedan. Robert de Niro är förstås också väldigt bra. Det var kanske litet väl tekniskt för mig med allt jobb för att stjäla en gyllene spira från hullhuset i Montreal. Montreal som är en så härlig stad, en blandning tyckte jag som var där för ett antal år sedan av Paris och New York. Jag hängde alltså inte med i alla tekniska svängar i själva inbrottet men blev glad när Brian, som Edvard Nortons rollfigur hette, fick med sig den flera hundra miljoner dollars spiran som Nick, Robert de Niros rollfigur, hade haft det vanskliga jobbet att stjäla, vilket inte hade gått utan Brians hjälp. Men, men Robert de Nrio var den som vann, lurade Edvard Norton på spiran och fick honom jagad för stölden. Inget lyckligt slut för mig då.  Måste försöka se fler filmer med Edvard Norton. Han är ett fynd.

Vi har ett infatiliserat samhälle, intressant artikel i Expressen lör 26 april

Jag läste med stort intresse Björn Wimans artikel i Expressen idag om vårt infatiliserade samhälle. Alla hoppas på att vara evigt unga, vilket ju är omöjligt men det bidrar till att vuxna beter sig som barn och eftersom dagens föräldrageneration inte vill erkänna att åren går och att de har ett ansvar just som föräldrar så blir det som det blir.
Barn behöver vuxna människor som föräldrar inte några som spelar tonåringar med allt vad det innebär. Nej, föräldrar ska vara föräldrar, dvs mogna vuxna, som tar hand om såväl småbarn som tonåringar. Mor- och fargenerationerna
existerar inte eller rättare sagt dom får inte existera, så dom förblir osynliga med sina gråa hår och stapplande steg.
Men samhällets medborgare bör mogna och uppträda som vuxna med allt det ansvar det innebär, även om ungdomens  teveskönhet försvinner..

Varför ser människor i Stockholm så sura ut?

Det är en strålande solig och varm aprilfredag, lönen betalas ut,. men ändå när man sitter i tunnelbanan så ser alla, unga såväl som gamla, så sura ut. Varför? Själv brukar jag när jag är på väg neråt i rulltrappan titta på någon okänd och le mitt vackraste leende och vad händer då? Personen ifråga stirrar på mig med öppen mun och vänder jag mig sedan om, så gör personen jag tittat på detsamma fortfarande med ett fruktansvärt förvånat uttryck i ansiktet.
Är det så ovanligt att någon ler mot någon okänd? Som kvinna ler jag förstås bara mot män, unga eller gamla,
alla blir lika häpna. Rätt kul. Fler borde pröva.

Volvo säljer allt färre bilar. Varför?

Jag funderar på varför Volvo säljer allt färrre bilar. Kan det kanske också bero på att världens befolkning blir allt äldre,
de slutar helt enkelt att köra bil pga olika krämpor, dålig syn, dålig hörsel, stroke eller annat, eller så har de inte längre råd att ha bil. Men detta är inte enbart av ondo, miljön vinner på mindre bilkörning, eller hur?

"So you think you can dance, Scandinavia?" underbar underhållning från femman

Jag har tidigare följt det amerikanska progrmmet med samma namn och jag har häpnat över hur skickliga dansare
som har varit kvar på slutet. Ännu häpnare blir jag när jag ser samma program men med dansare bara från Norden, dvs Sverige, Norge och Danmark. Nu är det bara 16 pers kvar, om en stund får man reda på vem som får sluta vara med i tävlingen. Vilka som kommer att försvinna har jag ingen aning om, de är så oerhört bra allesammans och dansar fenomenalt olika danser som dom inte är vana vid.  Det är spännande, härligt att se. Man glömmer för en stund all världens sorger och bekymmer. Vilket är skönt!

Våldet mot kvinnor får vi läsa om varje dag, nu sist om den unga svenskan i Paris

Jag har en ung släkting som studerar i Paris och hajade till ordentligt när jag läste om den unga kvinnan som brutalt mördats i Paris, troligen av en taxichaufför!! Mammorna säger ju ofta till sina döttrar som är ute sent att dom ska ta en taxi för att komma säkert hem. Nu stod det guskelov i pressen att det var en svarttaxi, hur man nu kan se det, har själv aldrig åkt med en sådan. Och i Paris är det kanske inte  heller så lätt att i nattmörkret se skillnaden. Men som jag läser idag så var mordet oerhört brutalt. Kvinnan hittades med händerna i handbojor bakom ryggen och troligen hade hon dött genom en kraftigt knivhugg i bröstet men dessutom hade hon skjutits med två skott i huvudet. Så fruktansvärt och så hemskt att höra för hennes anhöriga. Vad säger historikerna, har det tidigare funnits så mycket våld överallt i världen som nu? Vad kan man göra för att hindra det? Ungdomar vill roa sig och träffas och dansa.

Britta Svenssons spännande och kloka artiklar från valkampanjen i USA

Expressen har en skicklig  och klok journalist Britta Svensson, som nu rapporterar från valkampanjen, ja, om nomeringen till partiledarkandidat i USA. Den är både spännande och upprörande tycker man som lekman
men Britta Svensson tror att om Obama väljs till demokraternas kandidat så vinner McQuinn presidentposten.
Många stödjer f n Obama som inte har det ringaste erfarenhet av att leda denna stormakt som USA är. Han står för förändring säger många, vadå förändring? Jag har inte hört några konkreta vallöften och det är lätt att lova när
man inte sitter i ansvarsställning men USA har så många svårigheter att ta hand om så att vara helt utan
erfarenhet kommer att bli ett fiasko. så tror jag i alla fall.

Fyrans Anna Pihl är slut och man gråter som dom som refuseras i American Idol!

Danskarna är fenomenala på att göra deckare, man tror på varenda scen ÄVEN om slutet blev lite väl sockersött
men nog hade vi blivit besvikna om vår Anna Pihl hade hamnat i fängelse. Nej, nu blev slutet som de allra flesta önskat sig men det är klart att det känns vemodigt att Anna Pihl är slut för alltid. Man får trösta sig på måndagkvällarna med American Idol som är mer dramatiskt än någonsin och besvikelsens tårar flödar men för tittarna och lyssnarna
blir sångarna allt bättre när de som är sämre röstas ut och försvinner. Fick ett telefonsamtal när en av mina favoriter
en ung kille som bor i sin bil!! (en stackars hemlös alltså) uppträdde och som jag hann uppfattade röstades bort av Simon Cowell men fick stanna kvar av de andra i juryn. Skönt för min del, annars hade jag nästan också börjat gråta.

Gymnasielärare Filippa Mannerheim har helt rätt i sin krönika i dagens City i Sthlm

Gymnasieläraren Filippa Mannerheim i Stockholm har helt rätt när hon dömer ut friskolorna och hon skriver bl a
"det är  helt enkelt omöjligt att vra myndigghetsutövare mot en "kund" man samtidigt är beroende av för att överleva".
Lärare har dessutom pressen från elevernas anspråk på höga betyg emot sig och det är klart att pressen från både ägare och elever gör det omöjligt att jobba seriöst som lärare. De vinstdrivande skolorna gör också allt för att locka elever med olika förmåner men har inte råd lägga ner pengar på skolbibliotek, större personaltäthet, aula osv,
sådant som elever behöver för att lyckas. Även sjukvården drivs ju numera med vinstintresse och patienterna vågar inte klaga trots slarv och tidsbrist inom vården. Nej, vård och utbildning ska inte behöva drivas av vinstintresse!

Användes inte polishelikopter vid sökandet av lilla Engla?

Jag har inte hört om man använde sig av polishelikopter i sökandet av Engla. Och om man inte gjorde det, så varför använde  man sig inte av den möjligheten? Då hade kanske Engla återfunnits mycket tidigare, då enligt media
hon låg helt öppet på en skogsväg. Hennes liv hade kanske inte kunnat räddas men det hade väl ändå varit lättare för alla parter att hon hade hittats snabbt.

Rysslands nya älskade, en anka?

Läste i DN om att Putin gjort som Frankrikes premiärminister skaffat sig en betydligt yngre fru och då tänkte väl de flesta inte fullt så unga kvinnor, ja, se karlar! Men, men i dagens nummer av Dagens Nyheter förnekar han totalt
att det var sant som ryktet sa. Det hedrar faktiskt honom, varför göra sig av med Ludmila? som trofast stått vid hans sida i alla år?

Dianne Reeves, vilken härlig jazzsångerska och vilka musiker hon omger sig med!!

Skulle gå på jazzkonsert på Konserthuset i Stockholm på fredagkvällen men hade jobbig huvudvärk men biljetterna var köpta så det var bara för min sambo och mig att åka iväg från förorten in still stan.Tyvärr kände mitt huvud av med detsamma att ljudnivån var väldigt hög, för min del för hög, men efter ett tag hade jag vant mig tack och lov och vilken sångerska denna Dianne Reeves är. Helt underbar! Rolig var hon också med sina kommentarer ur sitt liv. Men inte bara hon var toppen, de musiker hon omgavs sig med var helt fenomenala! För egen del kanske jag
var mest tagen av pianisten Peter Martin och Antonio Sanchez på trummor.  Publiken stod upp på slutet för att hylla henne och hennes ensemble. Ja, det var en kväll jag sent kommer att glömma trots att huvudvärken var kanske
något värre när vi gick därifrån. Men den var självförvållad för mycket jobb och för mycket stress.

Förstår mig inte på många som bloggar

Jag förstår inte många som bloggar och som använder bloggen som en dagbok. De skriver om helt vardagliga och för andra ointressanta händelser, t ex kokte en kopp kaffe, drack en öl eller en läsk, ska träffa den och den
för andra helt okända personer då och då. Varför skriver man sådana bloggar? Själv har jag också en dagbok i min dator och skriver där om vardagliga händelser i mitt liv som kanske mina allra närmaste någon gång kan bli intresserade av att läsa men absolut inte någon som inte är nära involverad i mitt liv. Jag vill gärna skriva om
händelser ute i världen eller i Sverige som kan intressera många och som kanske har andra synpunkter än jag själv. Det tycker jag i alla fall är motivet till en blogg.

Mordet på lilla Engla ett trauma för oss alla. Men hur dog hon?

Jag och säkert många med mig funderar på hur Engla dog. Prejade han henne med bilen, rusade ut och slet henne från cykeln, som han kastade in i skogen. Kastade han först in henne i bilen? Men hon måste ju ha skrikit något fruktansvärt.  Lurade han henne med något? Och varför kunde inte en bil ha kommit och räddat flickan.
Men han kunde väl inte köra med henne skrikande som man måste förmoda att hon gjorde i bilen? Dödade han henne omedelbart eller hur gick det till? Ja, varför undrar man? Engagemanget i den här lilla rara flickan är ju stort. Så man vill veta, åtminstone vill jag det. Är man mamma själv så känns det angeläget.


Fotot på den cyklande lilla 10-åriga Engla finns på alla svenskars näthinnor idag!

Det var kanske väntat men trots det chockades hela Sveriges befolkning är jag säker på när meddelandet kom om att Engla var mördad. Den söta bilden där den lilla flickan kommer cyklande glömmer väl ingen. Så fruktansvärt, så avskyvärt, man blir både gråtfärdig och rasande. En sak funderade jag på, det stod i pressen att 42-åringen hade verkat vara på särskilt gott humör när han hade uppträtt ute i samhället efter Englas försvinnande. För en del år sedan såg jag ett amerikanskt program om seriemördare och det gemensamma för alla dessa fasansfulla människor var att de blev upprymda av att mörda!! Dom kände sig tillfredsställda och nöjda över att ha röjt
en människa ur vägen. Men sådant kan bara psykologer förklara. Vi andra förstår ingenting. Nu hoppas man bara att den 42-årige mördaren inte får komma ut i samhället igen som många som döms till psykisk vård verkar
göra. Läkarpsykologer verkar tro mycket på sina metoder för det vore i så fall inte första gången som psyksjuka
släpps ut efter en förhållandevis kort tid och begår nya våldsbrott. 

Om Engla blivit bortförd av 42-åringen och är fången någonstans hur klarar hon sig då?

Om lilla Engla är bortförd av 42-åringen och finns bunden någonstans hur klarar hon sig då? Hade det inte varit bättre att man hade skuggat 42-åringen vid misstanken att han är den som fört bort henne och han då kanske hade lett spanarna dit hon finns?

Programserien i tvåan "The Wire" speglar vart västvärlden är på väg

Filmen "The Wire" speglar livet i en av USA:s större städer Baltimore och den tycker jag visar vart västvärlden är på väg, jo, att som Titanic sjunka till botten. Jag är nästan säker på det, den s k civiliserade världen inkl USA har nu så många problem som den inte klarar av. Den har haft sin topp men är som sagt på väg neråt med en rasande fart. Believe me.


DN:s Henrik Brors skriver en mycket klok artikel om Kina idag den 11 april

Henrik Brors artikel som har som rubrik Röstfisket kan stärka Kinas regim där han påpekar att när Kina 2001 fick uppdraget att ta hand om Olympidaden 2008 så var Kinas förtryck av Tibet inte något som världen inte kände till
och man såg då OS som ett försök till ett fördjupat samarbete med Kina. Men nu vaknar världssamvetet på nytt och hos västländernas politiker tar då hänsynen till sina lättrörliga väljare överhanden!  Man måste vara på rätt sida när opinionsvindarna blåser. Och Kinaexperter enligt Henrik Brors varnar nu för att protesterna  mot OS-facklan stärker de nationalistiska strömningarna i Kina när man upplever det som om västvärlden vill förstöra
den för kineserna efterlängtade OS-festen i Peking. Jag håller med Henrik Brors till l00 %. 

Visst är danstävlingar kul att se på men för svenska tittare bör vad som sägs på danska och norska översättas

Många svenskar klagar på att de inte förstår vad människor med andra dialekter än deras egen säger, skåningarna får ofta lida av detta ÄVEN om orden är så svenska dom kan vara. Men våra nordiska grannar
som talar danska och norska är ibland väldigt svåra att förstå, DÅ många ord är helt annorlunda en svenska
så därför undrar jag varför man inte kan ha översättning av  vad som sägs på norska eller danska i programmet
"So you think you can dance, Scandinavia?" eller att alla talar engelska. Att stemme på norska och danska betyder
rösta på svenska, det är kanske inte alla svenska tittare som förstår. Nej, Kanal 5 se till att få en snabb översättare
av vad som sägs om programmet ska gå hem i t ex Sverige. 

Omvänd rasism i USA:s Top Model tävling med Thyra Banks som ledare

Egentligen undrar jag varför jag sitter och stirrar på tävlingen om att bli USA:s next top model för jag blir ofta sur
när jag ser domarnas beslut, de vackraste vita flickorna röstas ut först med de svarta som är allt annat än vackra får vara kvar. Är det för att tillfredställa Thyra Banks, som är mörk?

Debattartikel i DN "Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna" av Gunnar Sandelin

Vilken modig debattör som vågar skriva den sanning som de flesta svenskar vet vid det här laget vad  invandringen  kostar det svenska samhället. Vi är många som t ex har förundrats över att så många "flyktingar"
åker tillbaka på semester till det land de har flytt ifrån. Och detta på skattebetalrnas bekostnad. Många svenskar känner sig som främlingar i sitt eget land när de på bussar och tunnelbanor är i minoritet. Andra länder har insett
det felaktiga i sådan politik men Sverige bara fortsätter och fortsätter med samma gråtmilda politik. Undrar inte på att de som sympatiserar med sverige-demokraterna blri fler och fler. Här kämpas för att länder ska bli självständiga, t ex Kosovo, som bara ska ha albaner som invånare men lilla Sverige ska vara "mångkulturellt" och vad menar man egentligen med det. Invandrarna håller sig till de sina, de vill se på teve från landet de kommer ifrån, höra radio från hemlandet, umgås med släkt och vänner från samma land osv, så hur ska integreringen gå till? Nej, nu måste lilla Sverige sluta vara varldens s k samvete och inse den hårda verkligheten.
.   

Kommer l0-åriga Engla att hittas? Och vid liv?

Man blir totalt förstörd när man hör och läser vad som händer i lilla Sverige idag.  Barn mördas, kidnappas och försvinner utomlands. Och denna lilla l0-åring med det vackra namnet Engla, en liten ängel alltså, ska för första gången i år cykla några km och under den tiden försvinner hon. Är det en skräckfilm, eller? Nej, det är verklighet
och man känner med mamman som måste vara totalförstörd nu. Barn i Sverige har stor frihet och de antas klara av allting men att låta en 10-åring cykla hem ensam i halvmörker på olika skogsvägar nej, det ska dom inte behöva. Hon borde naturligtvis haft sällskap med någon.. Men alla normala människor har bara en önskan att Engla ska hittas välbehållen och att hon får komma tillbaka till sin mamma.

Expressens stäms för felaktigt visad bild på Broder Daniel-bandets Lars Malmros istället för gitarristen Anders Göthberg

Då Expressen i lördags den 5 april berättade om att gitarristen Anders Göthberg tagit sitt liv publicerade de en bild
på en annan medlem i bandet, nämligen Lars Malmros! Detta gör att Lars Malmros familj funderar på att stämma Expressen för felaktig publicering. I söndagens Expressen visas bilder på de båda medlemmarna i Broder Daniel-gruppen och jag måste säga att dom på dessa bilder är oerhört lika, man skulle kunna ta dem som tvillingar. Men ändå en tidning ska vara mera noggrann vid sin så känsliga publicering. Det är en oerhörd tragedi
när en ung människa väljer att ta sitt liv och det väcker också stor uppmärksamhet. Vi får se hur det går men jag tror nog att Expressen gärna ersätter det som deras slarv har gjort när det gäller Lars Malmros.

Tony Irving en mycket sympatisk person

Satt och slötittade litet på teven efter tidig middag och kom in på tvåans program "Sverige" där Tony Irving blev intervjuad av programledaren Pernilla Månsson Colt. Det var spännande att få reda på en  hel del om Tony Irving
som så många svenskar lärt känna som den kritiske domaren i Let´s dance. Han verkade verkligt sympatisk men det var en liten sak som jag fäste mig vid. Tony I talar ju en utmärkt svenska men han hör inte att han talar med brytning! Och det är kanske så, man tycker att man talar en utmärkt engelska men en infödd i England eller USA
hör ögonblickligen att man bryter. Även om man talar spräket annars perfekt. Det får man ta till sig. Själv pratade jag med en t revlig schweizare i går, försökte mig både på min gamla skolfranska, engelska och tyska. Vet absolut inte hur det lät. Säkert awful.

Enl DN idag "Dramatisk ökning av bostadsinbrott"

Just nu diskuteras i pressen om man ska låta införa brevboxar i husentréerna och många är emot. Dom vill ha posten i sin brevlåda i dörren. Jag har nyligen flyttat från ett äldre hus med brevinkast i dörren till ett alldeles nybyggt med brevfack i entréen. Undrade först hur jag skulle trivas med det men det går alldeles utmärkt tycker jag. Vår dörr är däremot en oerhört såvitt jag förstår stark säkerhetsdörr som är omöjlig att forcera.  Bostadsinbrotten sker nog till större delen i dörrar med brevinkast. Genom dom kan ju också kastas  brnnande papper, och sprutas bensin plus en massa annat som kan förstöra lägenheten och det har ju hänt ett stort antal gånger så leve brevfacken i entréen!

För och emot att resa till Kina

I rätt många år nu har resebyråerna flaggat för resor till t ex Peing och oerhört många svenskar har åkt och tittat på bl a kinesiska muren, en av de största turistattraktionerna i världen. Men nu plötsligt när Kina har hand om 2008 års olympiad, DÅ sk man inte resa. What that suppose to mean? Och svika alla länders idrottsmän som drömt om att få vara med i detta års olympiad. OM man ville protestera, varför i all världen inte göra det när det blev bestämt att Kina skulle ha hand om olympiaden 2008, för flera år sedan? Man vill jämföra med olympiaden i Berlin 1936 men den förhatliga regimen fanns inte i någon större utsträckning 1932, då jag antar att det bestämdes att olympiaden 1936 skulle hållas i Tyskland.

I Tyskland kallar man svenskarna för "die dumme Schweden" och man måste hålla med.

Man tror inte sina ögon när man i DN läser hur en chef för en förskola för somaliska barn i förorten Rinkeby utanför Stockholm har skickat 18,5 miljoner av pengarna de fått från svenska staten ut ur landet. Hur kan sådant få förekomma? Dessa pengar tillhör ju egentligen svenska skattebetalare och man undrar hur går det till, betalas dessa pengar ut hur som helst, utan den minsta kontroll över hur de används? Helt oacceptabelt!

Jag förstår inte varför alla dessa friskolor, som verkar drivas av vem som helst, ska drivas med svenska skattepengar. Det får gärna finnas friskolor men då ska dessa drivas med egna medel. Varför är svenskarna
så godtrogna och dumma? Sorgligt!

Är det verkligen rätt att dra i ett koppel så hunden ser ut att kvävas för att få hunden att sluta dra?

När jag kom hem idag, satte jag mig på balkongen och fick då syn på en dam nedanför med en stor vit hund och hela tiden varannan meter drog hon hårt i kopplet så hundens huvud flög i luften. Vad gör människan tänkte jag och lutade mig ut över balkongeräcket och skrek: Vad gör ni människa? Det där är djurplågeri och borde anmälas!
- Det gör jag för att han ska sluta dra, svarade hon ilsket tillbaka. Jag har ingen hund men kan det verkligen vara rätt att man "lär" hundar att inte dra genom att göra så där? Måste man bruka våld mot djur för att få dem att lyda?
DET tycker inte jag.

Nya bestämmelser i skolan, nu är det bara teoretiska ämnen som matte, svenska och engelska som gäller

Nu kan inte någon elev med mest kreativa egenskaper välja det ämne den gillar för att komma in på gymnasiet,
nu är det bara teoretiska ämnen som gäller. Och att alla ungdomar nu ändrar sina val är redan bevisat, men, men jag menar att de som är kreativa har stor anledning att lyckas ute i det verkliga livet. Mängder av våra beundrade kndisar, sångare, skådespelare, andra artister är kreativa till större delen. Och hur många ungdomar tittar inte upp till dessa och har dom som idoler. Alla kan inte få nobelpris, det är några få och varför i all världen tävla med dom.
Kreativitet kommer alltid att få framgång, än mera nu när det bara är torra kunskaper som gäller. I am sure. Så deppa inte, ni som tycker ni är misslyckade för att ni gillar sjunga mer än att hålla på med matte.

Alla svenska medborgare får 10.000 kr som är en del av vinsten vid försäljningen av Vin&Sprit

Vinsten av försäljningen av Vin&Sprit till Frankrike blev ju jättestor och nu har regeringen bestämt att alla medborgare ska få 10.000 kr var som är en del av vinsten. Bolaget var statligt och tillhörde då Sveriges medborgare. Inte så dumt tillskott till mångas magra kassor, eller hur?


Trodde ni mig? Nej, det gjorde ni förstås inte. Det  är ju första april idag och jag ville gärna skoja lite.

Tack, tack, tack alla bloggare som har kommenterat stoppet och ändringen av bloggen!

Oj, vad jag skrattade när min sambo läste en massa kommentarer som bloggarna hade skickat in till vår blogg som ju gjordes om och det gick därför inte att blogga. Gud, vad människor är roliga! 1000 tack än en gång!